Fortsätt läsa Gruppresa ger rabatt hos Kolmården

Gruppresa ger rabatt hos Kolmården

Ni som följer denna sida lever för rabatter, inte sant? Därför vill jag tipsa om att Kolmården nu erbjuder en rabatt på 5% för gruppresenärer. Ett besök på Kolmården passar alla grupper i alla åldrar. Här finns ett utbud för såväl pensionärsgruppen som skolresan, föreningen och idrottsklubben. Eller varför inte för familjen/släkten som vill fira något extra?

Nedan följer mer information om deras grupprabatt

Grupper med minst 20 betalande besökare får 5 % i rabatt på entrépriset utan något motkrav. Vill du ha hjälp med att arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller boka till en extra aktivitet för din grupp är du välkommen att kontakta kolmårdens bokningsavdelning. Klicka här för att komma direkt till kolmårdens webbsida.

Nedan följer en häftig vlogg från Kolmården Djurpark från 2016.

Läs vidare Gruppresa ger rabatt hos Kolmården
Fortsätt läsa Smarta tips när du handlar fordonsbelysning

Smarta tips när du handlar fordonsbelysning

Det kommer inte som en nyhet att de flesta av oss handlar på nätet. Det är smidigt att genomföra köpen på sin dator än att gå runt i en varm butik som gör en svettig och irriterad. På denna sida skriver vi om hur man kan få ett bättre inköpspris genom att gå ihop med sina vänner och genomföra ett så kallat gruppköp. Detta är egentligen inte ny metod och på denna sida erbjuder vi snarare smarta tips än något avancerad köpsystem för att få ner priset så mycket det är möjligt.

Handla belysning på nätet genom att satsa på flerpack.

Hos den svenska återförsäljaren Ljusgiganten kan man enkelt handla fordonsbelysning i både 4-pack och 8-pack eller t.o.m 20-pack. Genom att handla fler lampor kan du få ett rabatterat pris och tjäna in ganska mycket pengar. Men här gäller det att vännerna eller arbetskollegorna faktiskt behöver lampor för annars står du där med en hel uppsjö av fordonslampor som du inte behöver, vilket kanske inte är så smart. Tack till Johannes som tipsade om detta när han lyckades få till en specialrabatt på sin ljusramp för att kollegorna även tänkt beställa en likadan ramp.

Johannes fick en mängdrabatt på sin ljusramp

Johannes och hans kollegor hade även planerat att handla en ljusramp till sina respektive bilar. I normala fall syns inga mängdrabatter för dessa produkter då dom normalt sätt handlas styckvis. Johannes tänkte dock ge det hela ett försök och ”dealade” till sig en rabatt på sin ljusramp led som han skulle ha till sin Subaru. Han och kollegorna valde att köpa 3 st ljusramper totalt och fick därigenom ett bättre pris. En ljusramp med led brukar i normala fall handlas styckvis och därför insåg väl butiken fördelen med att erbjuda en liten rabatt i denna situation. Tipset till dig som läser detta är att våga fråga om rabatt för annars är chansen relativt liten att du får en.

 

 

Läs vidare Smarta tips när du handlar fordonsbelysning