Publicerat den

Gruppresa ger rabatt hos Kolmården

Ni som följer denna sida lever för rabatter, inte sant? Därför vill jag tipsa om att Kolmården nu erbjuder en rabatt på 5% för gruppresenärer. Ett besök på Kolmården passar alla grupper i alla åldrar. Här finns ett utbud för såväl pensionärsgruppen som skolresan, föreningen och idrottsklubben. Eller varför inte för familjen/släkten som vill fira något extra?

Nedan följer mer information om deras grupprabatt

Grupper med minst 20 betalande besökare får 5 % i rabatt på entrépriset utan något motkrav. Vill du ha hjälp med att arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller boka till en extra aktivitet för din grupp är du välkommen att kontakta kolmårdens bokningsavdelning. Klicka här för att komma direkt till kolmårdens webbsida.

Nedan följer en häftig vlogg från Kolmården Djurpark från 2016.