Fortsätt läsa Handla led lysrör billigt

Handla led lysrör billigt

Idag kommer jag tipsa om hur ni kan handla led belysning, och då menar jag mer specifikt led lysrör till ett lägre pris än vad ni finner i butik. Led lampan är den mest prisvärda ljuskällan men ser man det kortsiktigt så är den inte billigast. Därför tänkte jag dela med mig om ett finurligt och smart knep där du lätt som en plätt kan få ner priset på led lysrör och annan led belysning utan någon större ansträngning.

Handla smart hos Svealight

Svealight är ett belysningsföretag som endast erbjuder belysning till företag och inte privatpersoner. Med tanke på att de är en grossist så kan du komma billigt undan om du istället väljer att gå ihop med ett par vänner inför ett köp. För det finns ett undantag i deras försäljningsvillkor. Om priset överstiger ett viss belopp så är dom beredda att göra ett undantag samtidigt som du får möjligheten att göra ett riktigt kap. Smart va?

Tänk också på att Svealight erbjuder marknadens bästa led lysrör med en livslängd som är längre än både Philips och Osram. Livslängden uppgår till otroliga 125.000 timmar för G4 röret och 64.000 drifttimmar för modellen som heter E3. Det finns stora fördelar med dessa finsktillverkade led lysrör. G4:an är exempelvis flimmerfri jämfört med konkurrerande lysrör som inte har dessa egenskaper.

Läs vidare Handla led lysrör billigt
Fortsätt läsa Gruppresa ger rabatt hos Kolmården

Gruppresa ger rabatt hos Kolmården

Ni som följer denna sida lever för rabatter, inte sant? Därför vill jag tipsa om att Kolmården nu erbjuder en rabatt på 5% för gruppresenärer. Ett besök på Kolmården passar alla grupper i alla åldrar. Här finns ett utbud för såväl pensionärsgruppen som skolresan, föreningen och idrottsklubben. Eller varför inte för familjen/släkten som vill fira något extra?

Nedan följer mer information om deras grupprabatt

Grupper med minst 20 betalande besökare får 5 % i rabatt på entrépriset utan något motkrav. Vill du ha hjälp med att arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller boka till en extra aktivitet för din grupp är du välkommen att kontakta kolmårdens bokningsavdelning. Klicka här för att komma direkt till kolmårdens webbsida.

Nedan följer en häftig vlogg från Kolmården Djurpark från 2016.

Läs vidare Gruppresa ger rabatt hos Kolmården